Najpierw Showmax, teraz smartfony – nowa promocja Bancovo

Platforma kredytowa Bancovo uruchamia ciekawą ofertę dla swoich klientów. W ramach startującej 19 listopada promocji „Black Week”, każdy kto weźmie kredyt lub pożyczkę na Bancovo otrzyma w prezencie iPhone, smartfon Xiaomi lub Mi Band. Klasa sprzętu zależeć będzie od wysokości zobowiązania. Promocja potrwa do 27 listopada.

Beneficjentami startującej w poniedziałek, 19 listopada oferty „Black Week” będą wszyscy klienci Bancovo, którzy złożą wniosek o kredyt lub pożyczkę do 27go listopada. Pożyczka lub kredyt muszą być uruchomione do 30 listopada. Warunkiem koniecznym jest, aby Klient nie odstąpił od umowy.

Postanowiliśmy dołączyć do grona firm oferujących konsumentom benefity w czasie szaleństwa promocyjnego zogniskowanego wokół tzw. Czarnego Piątku, szczególnie popularnego w krajach anglosaskich, tradycyjnie już określanego jako święto wyprzedaży – mówi Marcin Mikołajczak, Członek Zarządu Bancovo. – Z tej właśnie okazji chcemy nagrodzić osoby, które skorzystają z oferty kredytowej dostępnej na naszej platformie.

To, jaka konkretnie nagroda trafi do klienta, zależy od wysokości pożyczonej kwoty. Osoby zaciągające kredyt od 1000 zł do 4999,99 zł otrzymają smartfon Xiaomi Mi Band 3, za kwotę między 5000 zł a 49999,99 zł – Xiaomi Redmi 6A, zaś za 50 000 zł i więcej – iPhone SE.

To nie pierwsza tego typu akcja promocyjna na platformie kredytowej Bancovo. W październiku wystartowała promocja „Showmax – nawet rok bez dodatkowych opłat dla klientów Bancovo”, dzięki której kredytobiorcy otrzymują roczny abonament w serwisie Showmax.

Platforma Bancovo oferuje łatwy dostęp do szerokiej oferty kredytów bankowych i pożyczek wielu firm dostępnych na polskim rynku, zgromadzonych w jednym miejscu. Proponuje realne, spersonalizowane oferty, a sam proces zaciągania kredytu odbywa się online. Oferty klient widzi już po jednej minucie od złożenia wniosku, a pieniądze może otrzymać nawet w 15 minut.

O Bancovo
Bancovo to pierwsza w Polsce platforma kredytowa, która skupia banki i firmy pożyczkowe . Dzięki takiej agregacji Klienci Bancovo otrzymują spersonalizowane oferty różnych kredytów i pożyczek, w jednym miejscu i czasie. Wypłata gotówki może nastąpić nawet w 15 minut. Platforma stosuje te same procedury bezpieczeństwa, które wykorzystują wiodące banki w Polsce, dlatego gwarantuje użytkownikom bezpieczeństwo. Ze względu na różnorodną ofertę Bancovo, platforma przeznaczona jest dla szerokiej grupy odbiorców, z różnym poziomem zdolności kredytowej oraz o zróżnicowanych oczekiwaniach wobec kredytodawców. W odróżnieniu od porównywarek dostępnych na rynku, Bancovo jako prezentuje konkretną, indywidualną ofertę. Jest marką należąca do NewCommerce Services.

Kontakt dla mediów:
Wojciech Dziewit